• Crane Inspection Services levert services op het gebied van inspectie, reparatie en onderhoudsconcepten op een hoger niveau.

Crane Inspection Services levert services op het gebied van inspectie, reparatie en onderhoudsconcepten op een hoger niveau. Daarom noemen wij het IRM². IRM in het kwadraat is wat wij onze klanten aanbieden, op en boven zeeniveau.

  • Crane Inspection Services al sinds 2002.

In 2002 startte Crane Inspection Services , gespecialiseerd in inspecties van offshore kranen.
Crane Inspection Services heeft hoog gemotiveerd en gekwalificeerd personeel en is geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie onder nummer I-164 voor het uitvoeren van kraaninspecties conform het TCVT W2-01e certificatieschema.

  • IRATA Certificatie

Crane Inpection Services is door Industrial Rope Access Trade Association International (IRATA) onderworpen aan een audit door een gekwalificeerde onafhankelijke inspecteur. Deze audit is met succes doorlopen waarna Crane Inspection Services door IRATA aangemerkt is als Full Member. Door de inzet van rope access kunnen de IRM werkzaamheden brder en hoger uitgevoerd worden op een veilige manier.

Wij hebben onze klanten in de offshore energy industrie, de maritieme,infrastructuur, maar ook in de renewable windenergiesector. De Noordzee is onze thuishaven, maar Crane Inspection Services opereert wereldwijd.

bezoek de website van de RVA   bezoek de website van de TCVT   bezoek de website van IRATA